Thursday, 2nd May 2024
Standard

Șic, precum și ținută de sărbătoare la modă la modă, ar trebui să dețineți această vară

în această vară, aruncați o anumită mentalitate în jurul și să purtați cea mai cochetă din ținuta de sărbătoare a piscinei pentru a face capetele să se învârtă, precum și să se întoarcă. Puteți face asta un miliard de metode cu siguranță, precum și pentru același lucru, aveți nevoie să obțineți toate creative. Ținuta de sărbătoare a piscinei nu au orientări pentru a părea ca atare, orice stâncă barca dvs. este mantra de aici. Acesta este motivul pentru care nu am dori să stabilim porunci cu privire la modul de a purta ținute de sărbătoare a piscinei, ci mai degrabă am dori să vă arătăm câteva piscine, precum și ținute de sărbătoare pe plajă pe care să le purtați la petrecerea bikini. Verifică pe te rog!
[Citește și: Stiluri de bikini înaltă pentru a stârni fierbinte în această vară]

Ce și exact cum să porți cele mai sclipitoare frumuseți la petrecerea piscinei de bikini!
Când mergeți la o sărbătoare a piscinei de bikini sau la o petrecere pe plajă cu bikini, sunteți sigur că doriți să purtați cele mai bune topuri de bikini, așa că aici este exact cum să purtați blaturi de bikini cu aproape orice aveți în dulapul dvs.
Sursa: Bikini.com1. Imprimeurile sălbatice de pe plaja bikini pot fi utilizate cu saronguri sau paltoane imprimate revărsate atât pentru plajă, cât și cu petreceri la piscină.
Sursa: cristalblog.com2. Obțineți o femeie de sărbătoare excepțională a piscinei, folosind un top de bikini solo, cu o fustă lungă în aceeași nuanță.

Sursa: GotCeleb.com3. Purtați -vă blatul de bikini cu o fustă lungă tonifiată neutră, precum și cu părul conectat într -un nod sau un cozonac. Este ținta ideală de sărbătoare a plajei leneșe, nu crezi?
Sursa: GotCeleb.com4. Nu ați fost niciodată la o petrecere la piscină? Vă întrebați ce să purtați la o petrecere la piscină? Doar rețineți că blaturile de bikini pot fi, de asemenea, utilizate cu denimuri, precum și cu blugi.

Sursa: Newsgab.com5. O pălărie cu dungi, precum și o fustă mică tipărită, face o declarație incredibilă de modă pe plajă pe care nu o poți lipsi.
Sursa: Abikiniaday.com6. Înnodați blatul bikini, purtați -l plat sau purtați -l simplu, împerecheându -l cu pantaloni scurți din denim, precum și bronzarea sub soarele de vară pe plajă este șic!

Sursa: YouTube.com7. Folosind blaturi de bikini tipărite cu cizme cu lungime de genunchi, precum și fuste mici din denim sau pantaloni fierbinți din denim, necesită câteva mișcări senzuale majore!
Sursa: pinterest.com8. Topuri de bikini ne putem naște cu pantaloni scurți de umbră plictisitoare, precum și o pereche de flip-flops pentru momentele de sărbătoare a piscinei- Selena Gomez ne arată cum!

Sursa: aliexpress.com11. Du -te tipuri de pui eleganți, folosind o fustă mică mică în foarte puține înfrumusețări, precum și o coroană de cap pentru afaceri cu blatul tău cu dungi de bikini
Sursa: celebmafia.com12. Un pic de epocă, precum și vintage aici, folosind topuri de bikini cu latex polka punctate cu aceleași funduri pentru petrecerea la piscină, de ce nu?
[SC: Mediad]
Sursa: pinterest.com13. Topurile de bikini împerecheate cu tocuri înalte de stripper, precum și o fustă albă de flacără, fac și o declarație de modă seducătoare.
Sursa: Dollskill.com14. dantelă pentru picioare, precum și o fustă laterală cu fante înalte, cu un blat de bikini cu același timp, salvează ziua!
Sursa: pinterest.com15. Pantalonii cu picioarele largi pot face stilul piscinei absolut confortabil. Împerechează -l cu ochelari de soare minunați, precum și piesă de declarație pentru a -i oferi o răsucire boho.
Sursa: pinterest.com16. Acoperirile sunt destul de tipice cu îmbrăcăminte de baie pentru sărbătorile piscinei, nu sunteți de acord? Cu toate acestea, exact cum ar fi să folosești o acoperire maxi, care funcționează ca o frumoasă rochie de sărbătoare a piscinei.
Sursa: Pinterest.comSource: Alicdn.com17. Du -te floral cu uzura ta pe plajă, depășind setul tău de bikini cu tonifierii solide, cu un cardigan destul de bun. Cu siguranță va adăuga apel la ținuta dvs. de piscină. Da, precum și nu reușește să -ți amintești nuanțele, precum și pălăria.
Sursa: Alicdn.com18. Cea mai recentă sărbătoare a Coachella ne -a influențat cu pantaloni puțini ca cod de rochie de sărbătoare a plajei. Verificați -l!
Sursa: pinterest.com19. Moda de sărbătoare a piscinei a inclus în mod surprinzător și Kaftans. Fascinant nu -i așa? Dacă sunteți fără ținute pentru o petrecere pe plajă, scoateți kaftan -ul atractiv care stă în garderoba dvs., precum și trageți -l peste uzura de bikini. confortabil, precum și chic!
Sursa: Shopify.com20. Dacă doriți să vă mențineți în golful la petrecerea piscinei, avem o recomandare mult mai fascinantă pentru dvs. Alegeți un frumos stil de bikini croșetat cu care să mergeți. Puneți -l cu o pereche de gladiatori pentru a reduce efectele spectacolului pielii.
Sursa: Amiclubwear.com, chiar aici, au fost simple, precum și recomandări confortabile pentru a purta cele mai drăguțe, precum și cele mai frumoase topuri de bikini. Acum am dori să vă spunem exact cum să vă duceți pentru sărbătoare cu machiajul, precum și cu părul.
Machiaj înțelept
Aspectul ar trebui să fie nud pentru neutru tonifiat cu buzele de piersică, precum și fără fard, să folosească bronzerul pentru a face aspectul bronzului. Păstrați ochii sultry și, la fel de bine, cu margini întunecate. Atunci când selectați bikini pentru femei cu pielea moderată până la bronz, precum și pielea întunecată, machiajul dvs. ar trebui să fie minunat tonifiat la mat. Când selectați pentru pielea ușoară până la moderată, machiajul dvs. ar trebui să fie cald până la tonifiat cald.
Sursa: Pinterest.comhair Wisenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.